Betingelser & vilkår

Her kan du læse de betingelser og vilkår, der er forbundet med oprettelse/køb af bruger/af tjenester på FIND din KLINIK. Det er vigtigt at du læser og forstår dem førend du benytter FIND din KLINIK.
 

Introduktion

Tjenester indebærer klinikprofiler og annoncer. 

Generelt 

FIND din KLINIK har intet ansvar i forhold til de på FINDdinKLINIK.dk registrerede klinikker og deres arbejde. Det er den enkelte klinik der skal drages til ansvar for sit virke og udførsel af dette. FIND din KLINIK er formidlende og informativ og således ikke ansvarstagende for klinikker. 

Pris

Priserne for oprettelse af tjenester er bestemt ud fra dels omkostninger for markedsføring og dels den nødvendige omsætning til FIND din KLINIK. Vi forsøger altid at være mest mulig attraktiv i vores prisudbud, således at du får den bedste pris og den bedste kvalitet. 

Udbredelse af din klinik

Din klinikprofil kan til hver en tid bruges i FIND din KLINIK’s markedsføring. Dette er ikke garanteret, men vil såmænd blot være en fordel for din klinikprofil. Oftest orienteres du forinden. Ønsker du ikke dette kan du naturligvis gøre krav på at undgå dette ved, at fortælle os om dit ønske pr. email. 

Oprettelse af privat- og erhvervsbruger 

Når du opretter en bruger hos os uanset om det er privat- eller erhvervsbruger accepterer du at FIND din KLINIK har tilladelse til at sende dig emails med relevant indhold. Vi er ganske opmærksomme på at spam aldrig er at foretrække og du vil derfor sjældent modtage emails fra os. 

Anmeldelser 

FIND din KLINIK har retten til at fjerne, gennemse og rette i anmeldelser fra privatbrugere. Du har som ejer af en klinikprofil desuden ret til at henvende dig til FIND din KLINIK, hvis du fx. modtager en anmeldelse, som du mener er i strid med den faktiske oplevelse. På baggrund af dette vil FIND din KLINIK vurdere om anmeldelsen skal fjernes. Det er ikke tilladt at oprette falske privatbrugere mhbp. ukontrolleret at anmelde klinikprofiler til egen fordel. Dette brud vil medføre permanent udelukkelse fra FIND din KLINIK. 

Markedsføring

FIND din KLINIK sikrer effektiv markedsføring på diverse sociale medier samt andre relevante platforme. Dette sikrer at din klinikprofil på finddinklinik.dk får en solid eksponering og bliver udbredt. Vi har ret til at kontakte dig med tilbud, der skal øge opmærksomheden til din klinikprofil. 

Fortrydelse

Du kan naturligvis fortryde dit køb hos os. Det har du 10 dage til efter at købet er gennemført – altså når du modtager en faktura. Vær opmærksom på, at dette medfører, at din klinikprofil ikke slettes, men i stedet ikke længere er offentlig. Den vil være tilgængelig i 5 dage i ikke-offentlig tilstand hvorefter den slettes. Overskrides fortrydelsesretten på 10 dage kan du ikke anmode om refundering og din klinikprofil vil blot forblive offentlig indtil den næste betaling finder sted. Vil du herefter gerne beholde din klinikprofil, kan du naturligvis gøre dette eller undlade at betale og lade den udløbe. Ønsker du dog, at din klinikprofil fjernes i mellemtiden kan du til enhver tid fjerne den.

Tilpasset indhold

FIND din KLINIK har ubetinget ret til at tilpasse/redigere i det indhold du bringer på din klinikprofil. Dette sikrer at indholdet ikke overskrider vores retningslinjer – det er bl.a. rettighedsforhold, stødende materiale mv.
Hænder det at vi har behov for at tilpasse indhold, vil du naturligvis blive orienteret.

Ændringer & skrivefejl

FIND din KLINIK har mulighed for at ændre i både klinikprofil- og annoncepakker uden varsel. Det gælder fx. priser og indhold. Vi efterkommer dog et mål om, at orientere vores kunder ved dette tilfælde. Der er desuden taget forbehold for eventuelle taste- og skrivefejl på hjemmesiden. Du skal derfor være opmærksom på, at alt indhold bliver bragt med risiko for taste- og skrivefejl og at FIND din KLINIK kan nedlægge et krav om fx. et tilbud eller service såfremt det står i forbindelse med en taste- og skrivefejl.  

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at benytte vores betalte tjenester på finddinklinik.dk, men fyldt 15 år for at oprette en privatbruger. I særlige tilfælde kan der dog gives kompensation. 

Retningslinjer

-Al kommunikation skal foregå i en anstændig og ordenlig tone. Dette gælder både privat- og erhvervsbrugere imellem, men også kommunikationen til FIND din KLINIK.
-Det er ej tilladt at bringe skriftligt eller visuelt stødende indhold på FIND din KLINIK. Vi gennemser løbende alt indhold på FIND din KLINIK. 
-Du er anbefalet at oplyse FIND din KLINIK om evt. fejl/mangler, som du i din færden på FIND din KLINIK støder på. Du må ikke misbruge evt. fejl/mangler. 
-Du har ej tilladelse til ukontrolleret at oprette privatbrugere og anmeldelser med det formål at give falske anmeldelser til egen fordel. 
-Du skal efterkomme retningslinjer, som du modtager fra FIND din KLINIK. 

Overtrædelse af ovenstående indhold kan medfører permanent udelukkelse fra FIND din KLINIK.