Betingelser & vilkår

Her kan du læse de betingelser og vilkår, der er forbundet med oprettelsen/køb af profil/klinik på FinddinKlinik.dk. Det er vigtigt at du læser og forstår dem.

Pris

Priserne for oprettelse af klinik / firma på er bestemt ud fra dels omkostninger for markedsføring og dels den nødvendige omsætning til Find Klinik.

Udbredelse af din klinik

Din klinik / firma-profil kan til hver en tid bruges i Find Klinik’s markedsføring. Det er ikke garanteret, men vil såmænd blot være en fordel for din klinik / firma.

Markedsføring

Find Klinik sikrer markedsføring på diverse sociale medier samt andre relevante platforme. Dette sikrer at din klinik / firma får en solid eksponering.

Fortrydelse

Du kan naturligvis fortryde dit køb hos os. Det har du 14 dage til efter at pengene er blevet trukket fra din konto. Vær opmærksom på at det medfører at din klinik / firma-profil ikke slettes, men i stedet ikke længere er offentlig. Den vil være tilgængelig i 5 dage i ikke-offentlig tilstand hvorefter den slettes. Overskrides de 14 dage, vil dine klinik blot forblive offentlig indtil den næste opkrævning finder sted. Vil du herefter oprette din klinik igen, kan du naturligvis gøre det.

Tilpasset indhold

Find Klinik har ubetinget ret til at tilpasse/redigere i det indhold du bringer i din klinik / firma-profil. Dette sikrer at indholdet ikke overskrider evt. retningslinjer – det kan bl.a. rettighedsforhold, stødende materiale mv.
Hænder det at vi har behov for at tilpasse noget indhold, vil du naturligvis blive orienteret pr. mail.

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at oprette en klinik-profil på finddinklinik.dk