Betingelser & vilkår

The Latest Listings

The Latest Listings

Her kan du læse de betingelser og vilkår, der er forbundet med oprettelse/køb af profil/klinikprofil på FinddinKlinik.dk. Det er vigtigt at du læser og forstår dem.

Pris

Priserne for oprettelse af klinikprofil er bestemt ud fra dels omkostninger for markedsføring og dels den nødvendige omsætning til FIND din KLINIK. Vi forsøger altid at være mest mulig attraktiv i vores prisudbud, således at du får den bedste pris og den bedste kvalitet. 

Udbredelse af din klinik

Din klinikprofil kan til hver en tid bruges i FIND din KLINIK’s markedsføring. Dette er ikke garanteret, men vil såmænd blot være en fordel for din klinikprofil. Oftest orienteres du forinden. 

Markedsføring

FIND din KLINIK sikrer effektiv markedsføring på diverse sociale medier samt andre relevante platforme. Dette sikrer at din finddinklinik.dk får en solid eksponering og at din virksomhed ligeledes bliver udbredt.

Fortrydelse

Du kan naturligvis fortryde dit køb hos os. Det har du 10 dage til efter at pengene er blevet trukket fra din konto. Vær opmærksom på at dette medfører at din klinikprofil ikke slettes, men i stedet ikke længere er offentlig. Den vil være tilgængelig i 5 dage i ikke-offentlig tilstand hvorefter den slettes. Overskrides fortrydelsesretten på 10 dage, vil din klinikprofil blot forblive offentlig indtil den næste betaling finder sted. Vil du herefter gerne beholde din klinikprofil, kan du naturligvis gøre det.

Tilpasset indhold

FIND din KLINIK har ubetinget ret til at tilpasse/redigere i det indhold du bringer på din klinikprofil. Dette sikrer at indholdet ikke overskrider evt. retningslinjer – det kan bl.a. rettighedsforhold, stødende materiale mv.
Hænder det at vi har behov for at tilpasse indhold, vil du naturligvis blive tydeligt orienteret.

Aldersgrænse

Du skal være fyldt 18 år for at oprette en klinikprofil på finddinklinik.dk, men fyldt 13 år for at oprette en profil som privat.